Ηλεκτρονικές αξιολογήσεις και στο ΕΣΥ

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Ηλεκτρονικές αξιολογήσεις και στο ΕΣΥ

Νοέμβριος 30, 2017
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Σε ηλεκτρονικές αξιολογήσεις των εργαζομένων από το 2018 θα προχωρήσει κυβέρνηση μετά από σχετική συμφωνία με τους δανειστές, οι οποίοι έδωσαν το πράσινο φως στην υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ηλεκτρονική.

Ειδικότερα από το νέο έτος η αξιολόγηση θα γίνεται αυτόματα μέσα από ένα σύστημα το οποίο θα δημιουργηθεί, για τη λειτουργία του οποίου απομένουν λίγες ακόμη λεπτομέρειες.

Τα αποτελέσματα βέβαια θα κρίνουν και το επαγγελματικό μέλλον των εργαζομένων στο ΕΣΥ, όπως και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, καθώς θα συμπεριλαμβάνονται στον υπηρεσιακό τους φάκελο, ενώ θα παίξουν και βασικό ρόλο στην κινητικότητα.

Η αξιολόγηση θα γίνει στο πλαίσιο των στόχων που έχουν τεθεί ανά τμήμα, ενώ στη συνέχεια θα ελέγχονται αυτόματα και οι εργαζόμενοι ανά τμήμα.

Κυβερνητικά στελέχη πάντως διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρχουν παρεμβάσεις και ο έλεγχος θα είναι αντικειμενικός αφού η αξιολόγηση θα γίνεται μέσα από το ψηφιακό οργανόγραμμα και με βάση την ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί.

Πηγή: HealthReport.gr