Μετονομάζεται σε Syneos Health η INC Research/Inventiv Health

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Μετονομάζεται σε Syneos Health η INC Research/Inventiv Health

Ιανουάριος 11, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Την αλλαγή της ονομασίας της σε Syneos Health, ανακοίνωσε η INC Research/InVentiv Health  στις 4 Ιανουαρίου. Περισσότερα από 21.000 κορυφαία στελέχη σε 110 χώρες, εξειδικευμένα στην κλινική έρευνα και την εμπορική ανάπτυξη ενώθηκαν κάτω από αυτή τη ονομασία, που σηματοδοτεί τη συγχώνευση των δύο εταιρειών –μιας εταιρείας κλινικών ερευνών (CRO) και μιας εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας στον κλάδο υγείας-.

Με σκοπό τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου υγείας, η Syneos Health είναι ο μοναδικός πλήρως ολοκληρωμένος και καθετοποιημένος οργανισμός που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις φαρμακευτικές εταιρείες, στις ενώσεις ασθενών, στα νοσοκομεία και τις κλινικές, στους θεσμούς υγείας και φαρμάκου καθώς και στους Επαγγελματίες Υγείας.

Την Syneos Health εκπροσωπεί στην Ελλάδα και την Κύπρο η Alpha Public Relations, με εξειδίκευση 30 και πλέον χρόνων στο Health Communications, Medical Marketing & Sales Solutions (ενημέρωση Ε.Υ. και παραγγελιοληψία) προς όλα τα κοινά (ιατρούς, φαρμακοποιούς, ενώσεις ασθενών, ευρύ κοινό, αλλά και κυβερνητικές Αρχές).

Η λέξη Syneos  προέρχεται από τη λέξη «νεο»