Νέες επενδύσεις εκτός συνόρων από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Νέες επενδύσεις εκτός συνόρων από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Μάρτιος 09, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Με την περαιτέρω επέκτασή του στην αγορά της Ρουμανίας γιορτάζει τα 20 χρόνια της δραστηριοποίησής του στη γείτονα, ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Στόχος είναι η ανάδειξη της γείτονος ως προορισμού για Ιατρικό Τουρισμό.

Στην κατεύθυνση αυτή, τα επενδυτικά σχέδια του όμίλου περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός διαγνωστικού απεικονιστικού κέντρου εντός του 2017 και την ίδρυση ενός υπερσύγχρονου ιδιωτικού νοσοκομείου παροχής υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, μέχρι το 2020. Επισημαίνεται ότι μέσω της θυγατρικής του εταιρείας, Medsana Bucharest Medical Center, ο όμιλος ήδη λειτουργεί 4 διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία.

Για τον εορτασμό της 20ετούς παρουσίας του στη χώρα, η διοίκηση του Ιατρικού Αθηνών ανακοίνωσε επίσης την έναρξη του προγράμματος προσφοράς «20 | 20 | 20». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά την παροχή 20 δωρεάν συμβουλευτικών επισκέψεων σε Ρουμάνους ασθενείς στο Βουκουρέστι, από 20 κορυφαίους Έλληνες ιατρούς του Ομίλου (συνολικά 400 ιατρικές εκτιμήσεις άνευ χρέωσης). Επιπλέον, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το Medsana παρουσίασαν το Health Passport, μία κάρτα προνομίων που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στα υπερσύγχρονα νοσοκομεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είτε για επείγοντα περιστατικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, είτε για προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις. Ακόμη, ανακοινώθηκε η έναρξη της επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και του I.C. Fundeni (Center of General Services and Liver Transplantantion), στους τομείς της Ογκολογίας και της Ελάχιστα Επεμβατικής & Ρομποτικής Χειρουργικής, με στόχο τη δημιουργία κοινών ακαδημαϊκών δράσεων.