Πιστοποίηση για το κέντρο αποκατάστασης – αποθεραπείας ΕΥΕΞΙΑ

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Πιστοποίηση για το κέντρο αποκατάστασης – αποθεραπείας ΕΥΕΞΙΑ

Ιανουάριος 09, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Την επίσημη πιστοποίησή των παρεχόμενων υπηρεσιών του έλαβε το Κέντρο Αποκατάσταση και Αποθεραπείας (ΚΑΑ) «Ευεξία» , σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 15224 από τον φορέα TÜV Hellas, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV Nord Group.

Η Ευεξία  εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και είναι μία σύγχρονη δομή Υγείας και Αποκατάστασης, με εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό και εξοπλισμό αποκατάστασης, έμπειρο προσωπικό και δυνατή επιστημονική ομάδα. Σκοπός του ΚΑΑ είναι να βοηθάει τους ασθενείς να ξανακερδίσουν τις ικανότητες τους για αυτοεξυπηρέτηση, επιστροφή στην οικογένεια τους, την εργασία τους και την προηγούμενη κοινωνική ζωή τους.

Ο Πρόεδρος και ΔΣ της ΕΥΕΞΙΑ Δρ. Αντώνης Υάκινθος δήλωσε: ‘’Στην Ευεξία αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα στη βάδιση, την κίνηση, την ισορροπία, την ομιλία, την συμπεριφορά και την ικανότητα αντίληψης. Λειτουργούμε βάσει ιατρικών πρωτοκόλλων και αξιολογούμε τα αποτελέσματα της αποκατάστασης με διεθνώς αναγνωρισμένες κλίμακες αξιολόγησης όπως και τα αντίστοιχα κέντρα αποκατάστασης σε όλο τον κόσμο. Οι ασθενείς μας παίρνουν το μέγιστο αποτέλεσμα αποκατάστασης, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα».