Προκηρύξεις προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Προκηρύξεις προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων

Ιανουάριος 26, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Προϊσταμένους για 12 Γενικές Διευθύνσεις αναζητά η Κυβέρνηση, με τις σχετικές προκηρύξεις να δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας. Οι προθεσμίες λήγουν από τις 5 έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, οι θέσεις αφορούνν τη Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής, τη Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, τη Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας και τη Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής/Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Γ.Λ.Κ.) του Υπουργείου Οικονομικών. Ακόμη, προκηρύχθηκαν θέσεις για τη Γενική Διεύθυνση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά και τη Γενική Διεύθυνση Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας, όπως και της Γενικής Διεύθυνσης του ίδιου Υπουργείου.

Θέση προκηρύχθηκε και στη Γενική Διεύθυνση του Υπουργειου Παιδείας, προϊστάμενος αναζητείται και για τη Γενική Διεύθυνση του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Προκήρυξη δημοσιεύθηκε και για τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αναπτυξιακής Πολιτικής , για τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τη Γενική Διεύθυνση Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.