Σήμερα το 2nd Health Innovation Conference για την καινοτομία στην Υγεία

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Σήμερα το 2nd Health Innovation Conference για την καινοτομία στην Υγεία

Μάιος 17, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 5 έτη πριν

 

 Τα συστήματα υγείας διεθνώς, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουν μεγάλες, κοινές προκλήσεις. Γήρανση του πληθυσμού, περιορισμένοι πόροι, προσβασιμότητα και ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας, συνθέτουν ένα “εκρηκτικό” μείγμα, που απειλεί το μέλλον κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και πολιτών. Το ενδιαφέρον στρέφεται λοιπόν στον εντοπισμό των καινοτόμων αυτών λύσεων που θα επιτύχουν να συνδυάσουν περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα, με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα, δεδομένου του διαρκώς αυξανόμενου κόστους των υπηρεσιών υγείας.

Η ανάδειξη τέτοιων καινοτομικών λύσεων, ειδικά αφού αυξάνονται οι απαιτήσεις των καταναλωτών για τη χρήση των νέων φαρμάκων και τεχνολογιών υγείας, είναι ο σκοπός του 2ου Health Innovation Conference. Το συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής και το οποιο μπορείτε να παρακολούθησετε απευθείας online.

Το παρόν θα δώσουν 27 κορυφαία στελέχη, από τη χώρα μας και το εξωτερικό, μοιράζοντας την εμπειρία και τις γνώσεις τους, ενώ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα υπάρξει ειδική ενότητα με case studies καινοτομιών στο χώρο της υγείας.