Στο πλευρό των πληγέντων από τις φωτιές οι Φαρμακοποιοί

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Στο πλευρό των πληγέντων από τις φωτιές οι Φαρμακοποιοί

Ιούλιος 24, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 5 έτη πριν

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι φαρμακοποιοί της χώρας από την τραγωδία στην Αττική, δηλώνοντας πως μπορούν να προσφέρουν ιατροφαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες των πληγέντων από τις φωτιές.

«Παρ’ όλο που βρισκόμαστε μακριά από τα μέτωπα της φωτιάς, η ψυχή, η καρδιά και η σκέψη μας είναι στα θύματα αυτής της τραγωδίας και στους ανθρώπους που παλεύουν να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ). Αλλά και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) δηλώνει πρόθυμος να συνδράμει με όποιον πρόσφορο τρόπο επιλέξει  η Πολιτεία,  στο τιτάνιο έργο περίθαλψης των τραυματιών από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, εκφράζοντας τους φαρμακοποιούς όλης της χώρας.

Όπως και ο ΦΣΘ δηλώνει πως «αν παρουσιαστεί οποιαδήποτε επιπλέον ανάγκη σε ιατροφαρμακευτικό υλικό για την περίθαλψη των τραυματιών, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμοι να συνδράμουν άμεσα».

«Το Διοικητικό  Συμβούλιο του ΠΦΣ  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της  πύρινης λαίλαπας στην Αττική, που στοίχισε την ζωή, σε πολύ μεγάλο αριθμό  συνανθρώπων μας», αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πηγή: Virus.com.gr