Το Υγεία στο Greek Tourism Workshop 2018 στο Κουβέιτ

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Το Υγεία στο Greek Tourism Workshop 2018 στο Κουβέιτ

Μάρτιος 06, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Greek Tourism Workshop 2018 στο Κουβέιτ, στο οποίο συμμετείχε ο όμιλος Υγεία. Το Workshop διενεργήθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton στην Πόλη του Κουβέιτ και βασικός του στόχος ήταν η ενίσχυση της ροής επισκεπτών από την τουριστική αγορά των αραβικών κρατών, η οποία αποτελεί μία από τις πιο υγιείς οικονομίες της περιοχής της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο τωρινός Πρέσβης της Ελλάδας στο Κουβέιτ, κύριος Ανδρέας Παπαδάκης.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του κλάδου του Ιατρικού Τουρισμού σε νέες αγορές, δυναμικό παρόν έδωσε ο όμιλος Υγεία που παρευρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση για να ενημερώσει τους τοπικούς φορείς Υγείας, καθώς και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για τις σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει αλλά ταυτόχρονα για την ποιότητα και την μέγιστη ασφάλεια που παρέχουν τα νοσοκομεία του ομίλου στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια  το Υγεία είναι ιδιαίτερα ενεργό στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και στην προσέλκυση ασθενών από όλο τον κόσμο. Πρόσφατα βραβεύτηκε με το διεθνές βραβείο του Best International Hospital στην Ελλάδα .