Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Συμφωνία συνεργασίας με την Clinerion

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Συμφωνία συνεργασίας με την Clinerion

Αύγουστος 02, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 5 έτη πριν

Η συνεργασία γίνεται στον τομέα των κλινικών μελετών

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ερευνητικής του δραστηριότητας και της συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας που παρέχει προς όφελος των ασθενών, υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Clinerion στον τομέα των Κλινικών Μελετών.

Η Clinerion διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο παγκοσμίως, όσον αφορά στην ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ παρόχων υπηρεσιών υγείας και φαρμακευτικών εταιρειών, με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας της κλινικής έρευνας και της ανάπτυξης φαρμάκων για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη πρόσβαση των ασθενών σε πρωτοποριακές θεραπευτικές μεθόδους.

Τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ είναι τα μοναδικά νοσοκομεία στην Ελλάδα που διαθέτουν πλήρη ηλεκτρονικό φάκελο για τον ασθενή, βασισμένο σε διεθνή πρότυπα και κωδικοποιήσεις για τις διαγνώσεις, τα ιατρικά πρωτόκολλα, τις ιατρικές εξετάσεις και τις φαρμακευτικές θεραπευτικές αγωγές.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε: "Οι διαχρονικές επενδύσεις του Ομίλου μας στον Τομέα της Ψηφιακής Υγείας, μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πλήρως την πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών που παρέχει η Clinerion και κατ΄ επέκταση να προσφέρουμε στους ασθενείς μας τη μεγαλύτερη δυνατή πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες και νέα αποτελεσματικά φάρμακα"

Πηγή: www.iatronet.gr