«Τα παίρνει» το 80% των γιατρών», λέει ο Πολάκης

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

«Τα παίρνει» το 80% των γιατρών», λέει ο Πολάκης

Νοέμβριος 05, 2017
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

«Το 80% των ιατρών χρηματίζεται, ενώ δικαστές και ΜΜΕ ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν να προστατέψουν το σύστημα διαπλοκής. Οι  εργολάβοι θα φύγουν από τα νοσοκομεία», αυτά δήλωσε αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παρασκήνιο, όπου αναφέρθηκε  και στο ποσό των 500 εκατ. ευρώ που ως «μαύρο χρήμα» διέθεσε στην αγορά το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μόνο το 20% τιμά στο ακέραιο το λειτούργημα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας

Σε ερώτηση για τον αν υπάρχουν στο δικαστικό χώρο θύλακες που εμποδίζουν την απονομή Δικαιοσύνης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι «υπάρχουν δικαστές οι οποίοι ξεπερνώντας τα όρια που καθορίζονται από τις αρμοδιότητες της δικαστικής εξουσίας, ευρισκόμενοι σε διαταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προστατέψουν το σύστημα διαπλοκής και να εμποδίσουν ή να αλλοιώσουν την εφαρμογή του πολιτικού σχεδίου της κυβέρνησης».

Τέλος, για «φακελάκια» στο χώρο της υγείας με αφορμή και την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό, ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι «το 20% των ιατρών τιμά στο ακέραιο το λειτούργημα. Το 60% θα πάρει χρήματα αν τους τα δώσεις και το 20% δεν θα αγγίξουν τον ασθενή αν δεν πάρουν χρήματα». Και διευκρίνισε ότι «για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή θεσπίσαμε τη λίστα χειρουργείου, η οποία λειτουργεί σε όλο και περισσότερα νοσοκομεία».