Το 2ο Greek Tourism Workshop 2018 στο Κουβέιτ

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Το 2ο Greek Tourism Workshop 2018 στο Κουβέιτ

Μάρτιος 09, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Greek Tourism Workshop 2018 στο Κουβέιτ , που στοχεύει στην ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος, από αραβικά κράτη προς την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε ιδιωτικές ιατρικές επιχειρήσεις και σε ιδιώτες πιστοποιημένους ιατρούς.

Όπως διαπιστώθηκε το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο για όλες τις ειδικότητες της ιατρικής κι ειδικά, τους τομείς της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της ρομποτικής χειρουργικής, της οδοντιατρικής αλλά και της νευροχειρουργικής.

Μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν οι συμμετέχοντες για την υπηρεσία αξιοποίησης του πιστοποιημένου ιατρικού προσωπικού της χώρας και των μονάδων ιδιωτικής υγείας, γνωστή και ως Vitabooking.com, καθώς δίνεται πλέον η δυνατότητα να διασυνδέονται ταξιδιώτες υγείας σε όλο τον κόσμο με την Ελλάδα, επιτρέποντας στους ασθενείς από το εξωτερικό να λαμβάνουν υπηρεσίες, χωρίς να προβληματίζονται για τη μεταφορά, τη μετάφραση και τη διαμονή τους στη χώρα μας. Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να λαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες από κορυφαίους επαγγελματίες, σε άριστα πιστοποιημένα ιατρικά ιδρύματα με αντίστοιχη σύγκριση τιμολογημένων υπηρεσιών με άλλες χώρες του εξωτερικού, στοιχείο που κρίθηκε απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους ως ιδιαίτερα πρωτοποριακό και καινοτόμο.

Δυναμικό παρόν στο Greek Tourism Workshop 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Κουβέιτ, έδωσε κι ο όμιλος Υγεία, ενώ στη διοργάνωση συμμετείχαν και τα μεγαλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από Tour Operators, Medical Tourism Facilitators, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης Μιχαήλ Βαμιεδάκης, ο Πρέσβης του Κουβέιτ στην Ελλάδα και ο Έλληνας Πρέσβης στο Κουβέιτ Ανδρέας Παπαδάκης. Η διοργάνωση των εκδηλώσεων του Greek Tourism Workshop 2018, υλοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.