Health Today

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Health Today

Μάιος 07, 2018
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 5 έτη πριν

Αξιότιμοι αναγνώστες

Σας καλωσορίζουμε στο «Health Today», το νέο site ενημέρωσης για τα ιατρικά θέματα και τις εξελίξεις στον τομέα της Υγείας. Η προσπάθεια μας έχει ως αφετηρία  το επιστημονικό μας  ενδιαφέρον και τη βαθιά μας γνώση για τα θέματα της Υγείας & Ευεξίας και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνία, στην οικονομία & την επιχειρηματικότητα.

Το Health Today περιλαμβάνει εξειδικευμένες ενότητες με στόχο να σας ενημερώσει με δομημένο τρόπο για τα θέματα της Πολιτικής της Υγείας, τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και των φορέων του. Τα επιχειρηματικά νέα των μονάδων και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, θέματα που αφορούν την κρατική και ιδιωτική ασφάλιση και τις εξελίξεις στους τομείς του φαρμάκου και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Στο Health Today θα φιλοξενούμε Επιστημονικά Νέα και Έρευνες, Απόψεις και Συνεντεύξεις στελεχών του τομέα της Υγείας αλλά και εξειδικευμένα άρθρα για την εναλλακτική Ιατρική και την ευεξία. 

Τέλος, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την ενότητα «Health Files» στην οποία κάθε μήνα θα φιλοξενούμε έρευνες και απόψεις για ένα  εξειδικευμένο θέμα με στόχο την πολύπλευρη και ουσιαστική  κάλυψη του. Περιμένουμε από όλους εσάς, τους επιστήμονες, τους ειδικούς, τους επιχειρηματίες, τους αναγνώστες μας,  να καταθέστε την άποψή σας και την διαφορετική σας οπτική.

Ο πρώτος φάκελος αφορά τον κρίσιμο  τομέα των «Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων» και την επίδραση του στην υγεία μας

 

Σας περιμένουμε