Αλλαγή μάνατζμεντ στα διαγνωστικά κέντρα του Υγεία

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Αλλαγή μάνατζμεντ στα διαγνωστικά κέντρα του Υγεία

Δεκέμβριος 27, 2017
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Στον κατεξοχήν τομέα δραστηριοποίησής του – εκείνον της δευτεροβάθμιας περίθαλψης – αφοσιώνεται ο όμιλος ΥΓΕΙΑ, ο οποίος στην εκπνοή του 2017 πούλησε τα διαγνωστικά του κέντρα στην Affidea Ευρωιατρική. Η τελευταία, αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, με εδραιωμένη παρουσία σε 16 χώρες.

Η εξαγορά περιελάμβανε, δύο πλήρως εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα στο Περιστέρι και στην Aθήνα (περιοχή Hilton). Επιπλέον, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας για την ιδιωτική ασφαλιστική αγορά της ΠΦΥ.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, διευρύνεται η συνεργασία μεταξύ των δύο ομίλων η οποία εγκαινιάστηκε με τη συνεργασία τους στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, τον Ιανουάριο του 2017. Ακόμα, οι ασθενείς και οι ασφαλισμένοι των ασφαλιστικών εταιρειών αποκτούν  ευκολότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες πρόληψης, διατήρησης της υγείας και διάγνωσης που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας. Επίσης, το εγνωσμένης αξίας ιατρικό δυναμικό του ομίλου  αποκτά τη δυνατότητα μέσω της Affidea να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε εξωνοσοκομειακό επίπεδο.