Πιστοποίηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την Αθηναϊκή Mediclinic

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Πιστοποίηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την Αθηναϊκή Mediclinic

Δεκέμβριος 13, 2017
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Το Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας κατά EN 15224:2016 από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International απονεμήθηκε στην Αθηναϊκή Mediclinic. Η ειδική εκδήλωση έγινε στις 12 Δεκεμβρίου με παρουσία     πολλών εργαζομένων και συνεργατών της. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πιστοποιημένο σύστημα εξασφαλίζει την ποιότητα των παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών και την ασφάλεια των ασθενών.

Το πρότυπο EN 15224 αποτελεί το ευρωπαϊκό πλαίσιο προδιαγραφών για την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης στις υπηρεσίες υγείας, προκειμένου η μονάδα υγείας να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις ειδικές ανάγκες και τις ιδιαίτερες συνθήκες των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Η Αθηναϊκή Mediclinic, σήμερα, λειτουργεί με διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό 143 ατόμων και περιλαμβάνει ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, διαθέτοντας 90 κλίνες, εξωτερικά ιατρεία και τμήματα παθολογικά και χειρουργικά, ειδική μονάδα βραχείας νοσηλείας, καθώς και ειδικά τμήματα μαστού, αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και προληπτικού ελέγχου. Ειδικότερα για τους ασφαλισμένους της Interamerican και σε ορισμένα συμβόλαια υγείας, σε περίπτωση χρήσης της κλινικής περιλαμβάνονται επιπλέον προνομιακές καλύψεις και παροχές. Η επένδυση της Interamerican στην Αθηναϊκή Mediclinic  εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενίσχυσης των ιδιόκτητων υποδομών της στην υγεία.