Σε λειτουργία το νέο Medifirst της Interamerican

Χρόνος ανάγνωσης
less than
1 minute
Read so far

Σε λειτουργία το νέο Medifirst της Interamerican

Δεκέμβριος 19, 2017
Από: journalist
Τελευταία ενημέρωση: 6 έτη πριν

Eνισχύει την παρουσία της με ιδιόκτητες υποδομές στην πρωτοβάθμια φροντίδα η  Interamerican, ιδρύοντας το δεύτερο  πολυιατρείο με την επωνυμία  Medifirst,  στην περιοχή του Αμαρουσίου, ενώ ήδη λειτουργεί το πρώτο στην Αργυρούπολη.

Το νέο Medifirst ξεκίνησε, ήδη,  και έχει ως στόχο να καλύψει ανάγκες ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων του πελατολογίου της Interamerican, καθώς και των κατοίκων όμορων δήμων.

Το Medifirst στο Μαρούσι λειτουργεί αδιάκοπα,  όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες, με τμήματα όλων των ειδικοτήτων: γενικής ιατρικής, γαστρεντερολογικό, γυναικολογικό, δερματολογικό, ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογικό, παθολογικό, παιδιατρικό, πνευμονολογικό, χειρουργικό και ωτορινολαρυγγολογικό. Στον τομέα της διάγνωσης, έχουν ξεκινήσει τα τμήματα καρδιολογικό, μικροβιολογικό και υπερήχων, ενώ πρόκειται να λειτουργήσει και το ακτινολογικό μέσα στις επόμενες ημέρες. Επιπλέον των παραπάνω τμημάτων, λειτουργεί και τμήμα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, καθ’ όλο το 24ωρο.